Alle Kategorier

Hjem>Nyheter>Utstillingsnyheter

Biocontainment-deksel for rektangulær bøtte

Tid: 2022-01-22 Treff: 165

Rektangulær bøtte med 12 hull er spesielt designet for å håndtere 5 ml (13x100 mm) og 2 ml (13x75 mm) blodprøverør (vakutainere). Med en total prosesskapasitet på opptil 48 rør om gangen, gir de utsvingbare rotorene 48x5ml og 48x2ml høy arbeidseffektivitet i sykehusdiagnostiske laboratorier.

12
11

Arbeid i kliniske diagnostiske laboratorier betyr imidlertid vanligvis å jobbe med potensielt smittsomme prøver som blod eller andre kroppsvæsker. Men håndtering av smittsomme mikroorganismer eller skadelige kjemikalier er ganske vanlig også i forskningslaboratorier. For å sikre sikkerheten til laboratoriepersonell og for å forhindre laboratorieervervede infeksjoner (LAI) eller andre helsefarer, må rimelige forholdsregler tas gjennom hele arbeidsflyten.

Sentrifuger er en kilde til aerosoler. Et bredt spekter av aktiviteter – inkludert fylling av sentrifugerør, fjerning av korker eller lokk fra rør etter sentrifugering, og fjerning av supernatantvæske og deretter resuspendering av pellets – kan føre til frigjøring av aerosoler til laboratoriemiljøet.
Derfor er biobegrensningsdeksel avgjørende for sentrifugering av farlige prøver, for eksempel blodprøverør (vakutainere)

10
9

Biocontainment-deksler forhindrer ikke dannelse av aerosoler under sentrifugering; snarere sikrer de at aerosoler ikke kan lekke fra det lukkede systemet.
Hvis et rør går i stykker eller lekker, må du ikke åpne sentrifugen i minst 30 minutter etter kjøringen. Siden dette ikke alltid kan oppdages før du åpner bøttene eller rotoren (en plutselig ubalanse kan være et første tegn på rørbrudd), anbefaler vi å vente minst 10 minutter til enhver tid før du åpner beholderne.
Du bør også laste og losse bøttene eller rotoren i et biosikkerhetsskap (spesielt innen virologi og mykobakteriologi) for å minimalisere risikoen for å unnslippe aerosoler.
Biosikkerhet er viktig for laboratoriearbeidere, vi setter stor pris på råd og forslag om å forbedre sentrifugedesignene våre som er i stand til å beskytte laboratoriearbeidere bedre.

Forrige:

Neste:

Hot kategorier

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]