Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Hvorfor ultrakapasitet sentrifuge så dyr?

Tid: 2022-01-24 Treff: 2

Nylig stilte en kunde noen spørsmål om den kjølte sentrifugen med ultrakapasitet. Hva betyr ultrakapasitet? Hvorfor så dyrt?

Med disse problemene vil jeg gjerne gi deg en grundig forklaring: Først av alt bør vi ta utgangspunkt i sentrifugeprinsippet. Arbeidsprinsippet for sentrifuge er å drive rotoren til å rotere gjennom motoren, for å bruke sentrifugalkraft for å skille komponentene i flytende og faste partikler eller flytende og flytende blandinger. Da er kjernekomponenten i motoren. Derfor, når kapasiteten utvides, må kraften økes Hvis bare kapasiteten utvides, vil hastigheten absolutt ikke nå standarden, og sentrifugaleffekten vil absolutt ikke nå standarden. Dessuten, fra et hastighetsperspektiv, jo større kapasitet, jo større vekt, jo større motstand. Spesielt når en viss kapasitet er nådd og hastigheten når grensen, er det enda vanskeligere å øke hastigheten. Derfor er det nødvendig med et stort teknologisk gjennombrudd på dette området. Grunnen til at mange sentrifuger ikke kan produsere kjølte sentrifuger med superstor kapasitet er at hastigheten ikke kan holde tritt med den høye ekvivalentverdien. Xiangzhi-sentrifugen har imidlertid gjort et gjennombrudd i denne forbindelse. For eksempel, når kapasiteten til dlm12l super stor kapasitet kjølt sentrifuge når 6 × 2400ml, kan hastigheten nå 4600r / min, som kan sies å nå det internasjonale avanserte nivået. Til slutt, fra hele maskinens synspunkt, når kapasiteten og hastigheten økes, bør den tilsvarende annen maskinvare også oppgraderes, ellers kan den ikke oppfylle kravene til eksperimentet og kravene til sikker bruk.

Det kan sees at kostnaden for ekstra stor kapasitet kjølt sentrifuge ikke bare er kostnaden for rotoren, men også kostnaden for andre deler, så prisen må være høyere.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]