Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Takket være Mr. Li og ingeniører fra Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. for reparasjon av den kryogene sentrifugen over natten før ferien, er dette virkelig et førsteklasses ettersalg.

Tid: 2022-01-24 Treff: 2

"Takk til Mr. Li og ingeniører fra Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. for å ha reparert den kryogene sentrifugen over natten før ferien, er dette virkelig et førsteklasses ettersalg." Dette er et innlegg publisert av kundene på WeChat.

25. juni er den tradisjonelle festivalen - Dragebåtfestivalen. Før ferien arrangerte bedriften ulike arbeidsoppgaver og forberedte ferie. Så, om kvelden 24. juni, mottok vi en forespørsel om ettersalgsservice fra kunden - en nedkjølt sentrifuge mislyktes. For ikke å forsinke kundens tid og opprettholde en normal arbeidsorden, skyndte ingeniørene til Xiangzhi Centrifuge seg for å løse problemet for kunden over natten, og løste til slutt feilen etter mer enn 2 timer.

"Selv om det er Dragebåtfestivalen, men vi er ikke på ferie, vil vi gjøre alt for å løse problemet for kundene våre." Mr. Li, som er ansvarlig for ettersalgsservicen, sa: "Vi vil insistere på den beste servicen, slik at kundene kan kjøpe med ro og bruke komfort."

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]