Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Takk til Mr. Li fra Changsha Xiangzhi sentrifugeinstrument Co., Ltd. og alle ingeniørene for å ha reparert vår kryogene sentrifuge over natten før festivalen.

Tid: 2022-01-24 Treff: 1

"Takk til Mr. Li fra Changsha Xiangzhi sentrifugeinstrument Co., Ltd. og alle ingeniørene for reparasjon av vår kryogene sentrifuge over natten før festivalen. Dette er virkelig en førsteklasses ettersalgsservice." Dette er en kommentar laget av en kunde av Xiangzhi sentrifuge på wechat vennekrets.

25. juni er den tradisjonelle festivalen i landet vårt - Dragebåtfestivalen. Før festivalen har bedriften tilrettelagt ulike arbeidsoppgaver og forberedt seg på å ta ferie, slik at alle ansatte kan få en fredelig Festival. Så, på kvelden den 24. juni, mens vi forberedte oss til ferien, mottok vi forespørselen om ettersalgsservice fra våre gamle kunder, og en kryogen sentrifuge mislyktes. For ikke å forsinke kundens tid og opprettholde normal driftstilstand, gikk ingeniørene til Xiangzhi sentrifuge resolutt frem og skyndte seg for å løse problemet for kundene over natten. Etter mer enn to timers behandling løste de endelig problemet. Så kommentarene ovenfor dukket opp.

"Selv om det er Dragebåtfestivalen, men vi jobber på ferie og prøver vårt beste for å løse problemet for kundene våre." Ansvarlig for ettersalgsservice, sa Mr. Li, "vi vil følge den beste servicen, slik at kundene kan kjøpe og bruke den komfortabelt."

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]