Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Farmasøytisk sentrifuge har egenskapene til god tilpasningsevne, høy grad av automatisering, stabil drift, sterk teknologi, god korrosjonsbestandighet, godt driftsmiljø, komplette og pålitelige sikkerhetsbeskyttelsesanordninger, vakker appea

Tid: 2022-01-24 Treff: 7

Farmasøytisk sentrifuge har egenskapene til god tilpasningsevne, høy grad av automatisering, stabil drift, sterk teknologi, god korrosjonsbestandighet, godt driftsmiljø, komplette og pålitelige sikkerhetsbeskyttelsesanordninger, vakkert utseende og så videre. Sentrifugene som brukes i raffineringsprosessen som medikamentrensing er generelt lavhastighets sentrifuger, og rotasjonshastigheten er mindre enn 4000 rpm, og prosesseringskapasiteten er stor. For å oppfylle GMP-spesifikasjonene og kravene i legemiddelproduksjon, er sentrifugen vanligvis laget av flatt rustfritt stål.
Det finnes mange typer medisinske sentrifuger.
I henhold til separasjonsformålet kan det deles inn i laboratoriemedisinsentrifuge og industrimedisinsentrifuge.
I henhold til strukturen kan den deles inn i bordtype og gulvtype.
I henhold til temperaturkontrollen kan den deles inn i frossen medisinsk sentrifuge og medisinsk sentrifuge med normal temperatur.
I henhold til separasjonskomponentene kan den deles inn i: Medisinsk fast-væske-separasjonssentrifuge og medisinsk væske-væske-separasjonssentrifuge.
I henhold til kapasiteten kan den deles inn i mikromedisinsk sentrifuge, medisinsk sentrifuge med liten kapasitet og farmasøytisk sentrifuge med stor kapasitet.

Når det gjelder funksjon, har farmasøytisk sentrifuge følgende fordeler:
1. Materialet har sterk tilpasningsevne. Ved å velge passende filtermedier kan den separere millimeterstore fine partikler, og kan også brukes til dehydrering av ferdige artikler. Artiklene kan rengjøres gjennom vannvaskerør.

2. Den manuelle øvre lossetypen har fordelene med enkel struktur, praktisk installasjon, lav pris, enkel betjening og kan beholde kornformen til produktet.

3. Maskinen vedtar avansert elastisk støttestruktur, som kan redusere vibrasjonen forårsaket av ujevn belastning, og maskinen går jevnt.

4. Hele høyhastighets løpestrukturen er konsentrert i et lukket skall, som kan realisere tetting og unngå materialforurensning.


For sentrifuger med lav hastighet, på grunn av de strenge spesifikasjonene til farmasøytisk industri, er den i utgangspunktet flat lukket type. For å redusere mulig forurensning eller skade eller forbedre hygienen, brukes rustfrie stålmaterialer i delene som kommer i kontakt med materialer, eller hele sentrifugen er laget av rustfrie stålmaterialer. Hele maskinen har ingen sanitær dødvinkel, så den er ren og enkel å bruke. Denne typen sentrifuger har vært mye brukt i hele farmasøytisk industri, pluss 3 små sentrifuger på ca. 1000 rpm utgjør hele systemet med lavhastighets industrielle sentrifuger, og infiltrerer også andre industrier relatert til biomedisin. Denne typen sentrifuger må være i samsvar med de nasjonale GMP-standardene før den kan brukes.
Høyhastighetsentrifugen bruker DC børsteløs motor, vedlikeholdsfri; mikrodatamaskinkontroll, kan forhåndsvelge hastighet, tid, sentrifugalkraft, LCD-skjerm, enkel å betjene; 10 typer løftehastighet for valg, kan starte og stoppe raskt; beholderrom i rustfritt stål, elektronisk dørlås, alarmfunksjon for tidlig varsling, en rekke beskyttelse, trygg og pålitelig.

Teknologien til denne typen sentrifuger er relativt enkel. Vanligvis brukes sonesentrifuger ofte. Sonesentrifuger separerer og samler celler, virus og DNA-molekyler i henhold til tettheten og gradienten til prøveløsningen. Tilsettings- og lossemetodene er kontinuerlige. Foruten å være mye brukt i produksjonsprosessen, er de også mye brukt i laboratorieutstyr.
I den farmasøytiske industrien, på grunn av de strengere kravene til produksjonskvalitet og produksjonssikkerhet, er det også svært høye krav til hovedprosessutstyret i råstoffproduksjonsprosessen innen legemiddelproduksjon som sentrifuger. I tillegg til å opprettholde sine egne separasjonsegenskaper, må sentrifuger også oppfylle kravene til relevante spesifikasjoner og standarder innen medisin. Det er nødvendig å vurdere materialet, strukturen, materialinngangs- og utgangsmodus, sikkerhet, arbeidsintensitet, kontroll, rengjøring eller desinfeksjon og sterilisering fra perspektivet om å møte kravene til farmasøytisk produksjonsprosess.

Det er krav til rengjøring og sterilisering for bytte av batch og variasjon i produksjonen av farmasøytisk sentrifuger, for å forhindre alle slags forurensningskilder og unngå å bli forurenset igjen. Det er nødvendig å jobbe hardt med automatisk programkontroll, menneske-maskin isolasjonsdrift, enkel rengjøring, steriliserbar struktur, online analyse og forskning og forbedring av separasjonsmetoder av materialer med forskjellige egenskaper for å øke funksjonsnivået, kontroll og aseptisk drift .
Fordi sentrifugen i medisinsk felt må fjernes fra medisin, må overflaten på sentrifugeutstyr være glatt, flat og fri for dødvinkel. Derfor er det nødvendig å sikre at sentrifugens skarpe hjørne, hjørne og sveis blir slipt til jevn overgangsfilet i produksjonsprosessen. På grunn av behovet for kontakt med legemidler, må sentrifuger være korrosjonsbestandige og ikke kjemisk endre eller adsorbere legemidler med legemidler.
Med utviklingen av sentrifuger har sentrifugerelaterte teknologier blitt forbedret. Imidlertid kan den farmasøytiske maskinindustrien ikke være fornøyd med status quo og må fortsette å utvikle seg. Med støtte fra nasjonal politikk bør sentrifugebedrifter gjøre en kontinuerlig innsats for å fremme en bredere anvendelse av sentrifuger i farmasøytisk industri.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]