Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Vedlikeholdsforslag for høyhastighets nedkjølt sentrifuge

Tid: 2022-01-24 Treff: 1

1. Hvis glassrøret knuses under sentrifugering av høyhastighets frossen sentrifuge, bør rusk i sentrifugehulrommet og foringsrøret fjernes, ellers vil sentrifugen bli skadet. Et lag med vaselin kan belegges på den øvre delen av hulrommet, og rusk kan enkelt fjernes med vaselin etter at rotoren er satt i drift i flere minutter.
2. Den frosne høyhastighetssentrifugen kan desinfiseres med vanlig desinfeksjonsmiddel.
3. Etter bruk av stasjonær høyhastighets frysesentrifuge, skal dekselet åpnes, kondensvannet tørkes av og deretter tørkes naturlig; før og etter sentrifugering må det roterende hodet settes ned eller løftes litt vertikalt for å unngå kollisjon med den roterende akselen og selve det roterende hodet.
4. Uavhengig stikkontakt bør brukes for høyhastighets nedkjølt sentrifuge for å sikre spenningsstabilitet; hvis brukerens spenning er ustabil, må den kobles til en regulert strømforsyning for å unngå skade på den frosne høyhastighetssentrifugen; bordsentrifugen bør plasseres på en solid, stabil og horisontal bordplate, med en viss plass rundt chassiset for å opprettholde god ventilasjon.
5. Bruk regelmessig trykkluft (støvsuger) for å fjerne støvet på kjøleribben bak på sentrifugen.
6. Hvis det roterende hodet er korrodert og sprukket, bør det skiftes ut umiddelbart. Rotoren, kurven og hylsen må vedlikeholdes regelmessig med spesiell glassolje for å unngå korrosjon. Skaftet, kurvøret og andre deler skal smøres med smøreolje.
7. Operatørsikkerhet: det roterende hodet skal festes i nøyaktig posisjon, og festeskruen skal strammes. Sjekk om det er sprekker og korrosjon på det roterende hodet og annet tilbehør, og kontakttilstanden til jordledningen.
8. Bruk nøytralt rengjøringsmiddel, som såpevann, for å rense støv og restprøver av høyhastighets frysesentrifuger, men giftige og radioaktive stoffer bør behandles spesielt. Desktop høyhastighets frysesentrifugalt nøddeksel: hvis dekselet ikke kan åpnes, kan dekselet åpnes manuelt.
9. Etter bruk bør rotoren, bøttene og rørholderen tørkes tørre og plasseres separat.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]