Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

Påvirkning av epidemisk situasjon på sentrifugemarkedet

Tid: 2022-01-24 Treff: 6

Påvirkning av epidemisk situasjon på sentrifugemarkedet
Epidemien har hatt en betydelig innvirkning på den globale økonomiske utviklingen, og presset nedover på økonomien fortsetter å øke. I møte med et slikt miljø har utviklingen av sentrifugeindustrien også blitt påvirket til en viss grad, spesielt når det gjelder eksport, og varigheten anslås å være relativt lang.

Etter min mening er denne ideen isolert og ensidig. Når det gjelder Kinas sentrifugeindustri, selv om eksporten vil bli påvirket, vil denne epidemien fremme en stor endring i sentrifugeindustrien. For det første støtter staten det sterkt. Etter epidemien har staten investert mer i medisinsk og helsemessig industri, og har flere tilstrekkelige reserver av infrastruktur, som ikke bare utvider innenlandsk etterspørsel, men også støtter bedrifter. For det andre er hjemmemarkedet enormt. Staten har fremmet tosyklusstrategien, som hovedsakelig fokuserer på innenlandsk sirkulasjon. Kina har et stort hjemmemarked. For tiden har epidemien gått inn i stadiet med normalisert forebygging og kontroll. Økonomien har kommet seg jevnt og jevnt, og den økonomiske syklusen er jevn. Den tredje er å tvinge fram en teknologisk revolusjon. Etter utbruddet av epidemien har folk høyere krav til grunnleggende medisinsk behandling og medisinsk utstyr. Avanserte sentrifuger av høy kvalitet vil bli de varme varene på markedet, noe som tvinger store bedrifter til å fremme teknologisk innovasjon og gripe den dominerende høyden på markedet.

Fra dette synspunktet er virkningen av epidemien på sentrifugeindustrien liten og forbigående, og utviklingsutsiktene til sentrifugeindustrien er lyse.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]