Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

De siste 6 månedene har lungebetennelsesepidemien av det nye koronaviruset påvirket hjertene til hundrevis av millioner av kinesere, inkludert Xiangzhi-sentrifugen.

Tid: 2022-01-24 Treff: 3

De siste 6 månedene har lungebetennelsesepidemien av det nye koronaviruset påvirket hjertene til hundrevis av millioner av kinesere, inkludert Xiangzhi-sentrifugen. Etter å ha kjennskap til medisinsk utstyr på forskjellige steder og deres mangel, tok ledelsen av Xiangzhi Centrifuge Company initiativet til å forlate vårfestferien, gikk personlig til verkstedet for å jobbe overtid, pakke og levere, overvinne alle vanskelighetene, for å sende sentrifuger til frontlinjen til snikskytteren for første gang. En vanskelig en, P Plus-støtte. Som et ansvarlig og ansvarlig foretak er Xiangzhi Centrifuge villig til å gjøre sitt ytterste for å gi sterk sentrifugeutstyrsbeskyttelse for frontlinjen innen epidemiforebygging og kontroll, kjempe med folket i hele landet og resolutt vinne den nye kampen mot koronavirusforebygging og kontroll. .

De siste dagene har ny koronavirusinfeksjon påvirket hjertene til millioner av kinesere, inkludert Xiangzhi-sentrifugen. Da de visste at det er mangel på medisinsk utstyr overalt, ga ledelsen i Xiangzhi sentrifuge aktivt opp vårfestferien, dro til verkstedet for å jobbe overtid, pakke og levere varer, overvinne alle vanskeligheter og sendte sentrifugen bare til snikskytterlinjen for første gang. Den ene siden har støtte fra alle sider. Som et ansvarlig og nytt koronavirus er Xiangzhi sentrifuge villig til å gjøre alt for å gi en sterk sentrifugeutstyrsgaranti for epidemiforebyggings- og kontrolllinjen, kjempe med hele nasjonen og resolutt vinne kampen om ny koronaviruskontroll og blokkering.

Decap-sentrifuge er en av sentrifugene som kan ta av lokket på blodvakuumrøret automatisk under sentrifugeringsprosessen. Sammenlignet med den vanlige sentrifugen, kan den dekapseles automatisk, slik at den kan øke arbeidseffektiviteten. Selv om det kun oppnås automatisk fjerning av hetten, er det tekniske innholdet ganske høyt. Det er vanskelig å forestille seg at alle vakuumhettene kan løsnes i høyhastighetsdrift, og det kan ikke være noen blanding av prøver og feil i eksperimentet.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]