Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

For sentrifuger med lav hastighet, på grunn av de strenge spesifikasjonene til farmasøytisk industri, er den i utgangspunktet flat lukket type.

Tid: 2022-01-24 Treff: 9

For sentrifuger med lav hastighet, på grunn av de strenge spesifikasjonene til farmasøytisk industri, er den i utgangspunktet flat lukket type. For å redusere mulig forurensning eller skade eller forbedre hygienen, brukes rustfrie stålmaterialer i delene som kommer i kontakt med materialer, eller hele sentrifugen er laget av rustfrie stålmaterialer. Hele maskinen har ingen sanitær dødvinkel, så den er ren og enkel å bruke. Denne typen sentrifuger har vært mye brukt i hele farmasøytisk industri, pluss 3 små sentrifuger på ca. 1000 rpm utgjør hele systemet med lavhastighets industrielle sentrifuger, og infiltrerer også andre industrier relatert til biomedisin. Denne typen sentrifuger må være i samsvar med de nasjonale GMP-standardene før den kan brukes.
Høyhastighetsentrifugen bruker DC børsteløs motor, vedlikeholdsfri; mikrodatamaskinkontroll, kan forhåndsvelge hastighet, tid, sentrifugalkraft, LCD-skjerm, enkel å betjene; 10 typer løftehastighet for valg, kan starte og stoppe raskt; beholderrom i rustfritt stål, elektronisk dørlås, alarmfunksjon for tidlig varsling, en rekke beskyttelse, trygg og pålitelig.

Teknologien til denne typen sentrifuger er relativt enkel. Vanligvis brukes sonesentrifuger ofte. Sonesentrifuger separerer og samler celler, virus og DNA-molekyler i henhold til tettheten og gradienten til prøveløsningen. Tilsettings- og lossemetodene er kontinuerlige. Foruten å være mye brukt i produksjonsprosessen, er de også mye brukt i laboratorieutstyr.
I den farmasøytiske industrien, på grunn av de strengere kravene til produksjonskvalitet og produksjonssikkerhet, er det også svært høye krav til hovedprosessutstyret i råstoffproduksjonsprosessen innen legemiddelproduksjon som sentrifuger. I tillegg til å opprettholde sine egne separasjonsegenskaper, må sentrifuger også oppfylle kravene til relevante spesifikasjoner og standarder innen medisin. Det er nødvendig å vurdere materialet, strukturen, materialinngangs- og utgangsmodus, sikkerhet, arbeidsintensitet, kontroll, rengjøring eller desinfeksjon og sterilisering fra perspektivet om å møte kravene til farmasøytisk produksjonsprosess.

Det er krav til rengjøring og sterilisering for bytte av batch og variasjon i produksjonen av farmasøytisk sentrifuger, for å forhindre alle slags forurensningskilder og unngå å bli forurenset igjen. Det er nødvendig å jobbe hardt med automatisk programkontroll, menneske-maskin isolasjonsdrift, enkel rengjøring, steriliserbar struktur, online analyse og forskning og forbedring av separasjonsmetoder av materialer med forskjellige egenskaper for å øke funksjonsnivået, kontroll og aseptisk drift .
Fordi sentrifugen i medisinsk felt må fjernes fra medisin, må overflaten på sentrifugeutstyr være glatt, flat og fri for dødvinkel. Derfor er det nødvendig å sikre at sentrifugens skarpe hjørne, hjørne og sveis blir slipt til jevn overgangsfilet i produksjonsprosessen. På grunn av behovet for kontakt med legemidler, må sentrifuger være korrosjonsbestandige og ikke kjemisk endre eller adsorbere legemidler med legemidler.
Med utviklingen av sentrifuger har sentrifugerelaterte teknologier blitt forbedret. Imidlertid kan den farmasøytiske maskinindustrien ikke være fornøyd med status quo og må fortsette å utvikle seg. Med støtte fra nasjonal politikk bør sentrifugebedrifter gjøre en kontinuerlig innsats for å fremme en bredere anvendelse av sentrifuger i farmasøytisk industri.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]