Alle Kategorier

Hjem>Blog>Nyheter

CGF treningsforelesning

Tid: 2022-01-24 Treff: 1

Nylig inviterte Xiangzhi sentrifuge ekspert til å holde foredrag om utviklingshistorien til CGF, arbeidsprinsippet til tredje generasjons CGF og innholdsanalysen av CGF-vekstfaktorer. Etter timen fortalte elevene at de gjennom læring hadde en mer detaljert forståelse av sentrifugens viktige rolle og arbeidsprinsipp, noe som la et solid grunnlag for bedre forbedring og forskning av ny sentrifugeteknologi.

De siste årene har Xiangzhi sentrifuge tatt en rekke tiltak for å bedre koble selskapets produkter med markedet, spesielt implementeringen av talentstrategien om å "gå ut og invitere inn". På den ene siden sendte den ansatte til vitenskapelige forskningsinstitusjoner og opplæringssentre i grupper for å delta i opplæring for å lære avanserte kunnskapsbegreper; på den annen side inviterte den aktivt industrieliter til å holde foredrag for å utvide horisonten og dyrke ansatte Ekspert- og teknisk talentteam gir sterk talentstøtte for sentrifuger FoU og bedriftsutvikling.

Nylig brakte våre kunder reagenser til selskapet for eksperimenter. Hva med sentrifugen og om sentrifugeringseffekten er god. Felteksperimentet er hovedsakelig rettet mot påvisning av blodplateantistoff. TXL-4 blodplate spesialsentrifuge produsert av vårt firma brukes. Personalet opererer trinn for trinn i henhold til den eksperimentelle operasjonsprosessen. Etter flere forsøk er effekten veldig god, og kundene er veldig fornøyde og fornøyde.

Sentrifuger plasseres vanligvis på et tørt sted vekk fra direkte sollys. Varmeavledningskapasiteten til sentrifugen er relativt stor, og det bør ikke stables diverse rundt sentrifugen. Avstanden fra vegg, baffel og andre lufttette og dårlig varmeavledningselementer bør være minst 10 cm. Samtidig skal sentrifugen plasseres i ett rom så langt det er mulig, og ingen organiske reagenser og brennbare stoffer skal plasseres rundt. Skaden på sentrifugen og de genererte luftbølgene vil få medikamentskapet til å vibrere. Heldigvis har den organiske reagensen ikke blitt sølt, ellers blir konsekvensene mer alvorlige.

1. Blodposerørforsegling for å unngå radiointerferensenhet: utstyrt med høyfrekvensstabilisator og høyfrekvent skjermingsenhet for å minimere høyfrekvent interferens.

2. Sterk utgangseffekt fra blodposerørforsegling: Denne maskinen bruker koaksial resonator med lavt tap, så den har sterk utgangseffekt. Den kan sveise produkter på den raskeste tiden og øke produksjonen betraktelig.

3. Sikkerhetsbeskyttelsesanordning for blodposerørforsegling: når strømbelastningen overskrider grenseverdien, vil overbelastningsstrømreléet automatisk kutte av høyspenningen for å beskytte oscillasjonsrøret og likeretteren. Denne maskinen er utstyrt med en gnistdemper med høy følsomhet, som kan unngå frekvensdrift forårsaket av feil bruk, for å minimere skade på elektroder og materialer. Samtidig vil også varsellampen lyse.

4. Oppvarmingsanordning av blodposerørforsegler: trinnløs oppvarmings- og temperaturreguleringsanordning, som kan justere temperaturen i henhold til produksjonsbehovene til forskjellige produkter, slik at arbeidseffektiviteten er høyere.

5. Automatisk overstrømbeskyttelsessystem for blodposerørforsegling: automatisk overstrømsbeskyttelsessystem kan øke levetiden til vakuumrøret og beskytte formen.

+ 86-731-88137982 [e-postbeskyttet]